3200rpm συγκεκριμένος οδηγός σωρών για πολλή κατασκευή εφαρμοσμένης μηχανικής τομέων

Τόπος καταγωγής Σαγκάη
Μάρκα VIBRA
Αριθμό μοντέλου Fv-350
Ποσότητα παραγγελίας min 1 ομάδα
Τιμή 26000 to 32000 USD
Συσκευασία λεπτομέρειες 7.14
Χρόνος παράδοσης 7-35 ημέρες
Όροι πληρωμής L/C, T/T, D/P
Δυνατότητα προσφοράς 35 σύνολο/μήνας
Λεπτομέρειες
ΟΝΟΜΑ Συγκεκριμένος Drive εξοπλισμός σωρών Χαρακτηριστικό γνώρισμα χαμηλή δόνηση
Συχνότητα δόνησης 3200rpm Πίεση λειτουργίας 32Mpa
Φυγοκεντρική δύναμη 455KN Max.Pile μήκος 15m
Βάρος βραχιόνων 750kg Βάρος σφυριών 2600KG
Εκσκαφέας 40~45T
Υψηλό φως

συγκεκριμένος οδηγός σωρών

,

συγκεκριμένη οδηγώντας μηχανή σωρών

Αφήστε ένα μήνυμα
Περιγραφή προϊόντων

 

Περιγραφή

 

Ο υδραυλικός προκατασκευασμένος δόνηση οδηγός σωρών σωλήνων, είναι η χρήση του σωρού δόνηση-τύπων που συσσωρεύει, ειδικά για δημοτικό, τις γέφυρες, τον εγκιβωτισμό, το ίδρυμα οικοδόμησης και άλλο σύντομο πρόγραμμα σωρών.

 

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα

 

  • Γρήγορη ταχύτητα κατασκευής, ευρύ φάσμα της γεωλογίας εργασίας, και ευρέως χρησιμοποιημένος σε πολλούς τομείς της κατασκευής εφαρμοσμένης μηχανικής στο εσωτερικό και στο εξωτερικό.
  • Τύπος προστασίας του περιβάλλοντος: χαμηλοί δόνηση και θόρυβος κατά τη διάρκεια της κατασκευής, που δεν ενοχλεί τους κατοίκους.
  • Νέο σχέδιο, μικρός όγκος και κατάλληλη μεταφορά.
  • Ισχυρή και πολλαπλάσια λειτουργία: Εφαρμοσμένος στους διάφορους τύπους σωρών φύλλων χάλυβα, σωροί περιβλημάτων χάλυβα, προσανατολισμένοι προς vibro επί τόπου χήτευσης σωροί, συμπίεση επιφάνειας, βαθιά συμπίεση και επί τόπου χήτευσης με λεπτούς τοίχους κατασκευή σωρών επίσης χρησιμοποιείται ως σωρός PHC, σωρός φύλλων χάλυβα και περίβλημα χάλυβα.
  • Σειρά εφαρμογής: ευρέως χρησιμοποιημένος στη δημοτική, συντήρηση νερού, την οικοδόμηση, τη γέφυρα, την αποβάθρα, τη θαλάσσια εφαρμοσμένη μηχανική και άλλη οικοδόμηση ιδρύματος σωρών.
  • Κύριοι τομείς εφαρμογής του υδραυλικού σφυριού δόνησης αυτή τη στιγμή: Εφαρμοσμένη μηχανική σωρών φύλλων χάλυβα, δρόμος και οικοδόμηση εφαρμοσμένης μηχανικής γεφυρών, οικοδόμηση συμπίεσης δόνησης, περιστροφική οικοδόμηση οδηγών σωρών, βυθίζοντας οικοδόμηση ιδρύματος σωρών σωλήνων επί τόπου χήτευσης, συγκεκριμένη οικοδόμηση σωρών φύλλων, παράκτια οικοδόμηση σωρών, οικοδόμηση ιδρύματος σωρών στις ευαίσθητες περιοχές, κ.λπ.
  • Μόνιμα προγράμματα: αποβάθρα, revetment αναχωμάτων συντήρησης νερού, διατηρώντας τοίχος, διατηρώντας τοίχος, κυματοθραύστης, ανάχωμα παρεκτροπής, αποβάθρα, πύλη παράκτια οικοδόμηση ιδρύματος σωρών, δρόμος και εφαρμοσμένη μηχανική γεφυρών, αστική οικοδόμηση, δημοτική εφαρμοσμένη μηχανική, εφαρμοσμένη μηχανική συντήρησης νερού, κ.λπ.
  • Προσωρινά προγράμματα: Σφράγιση βουνών, προσωρινή επέκταση τραπεζών, που κόβονται, κατασκευή γεφυρών και εγκιβωτισμών, γη που διατηρούν, διατήρηση νερού και άμμος που διατηρούν για την ανασκαφή των προσωρινών τάφρων για τη μεγάλης κλίμακας τοποθέτηση σωληνώσεων μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τον έλεγχο πλημμυρών, την πρόληψη κατάρρευσης και την πρόληψη κινούμενων άμμων.

 

Τεχνική παράμετρος

 

Στοιχείο Fv-250 Fv-280 Fv-300 Fv-330 Fv-350L Fv-350 Fv-400
Συχνότητα δόνησης (περιστροφή/λεπτό) 2500 2800 3200 3200 3200 3200 3200
Πίεση λειτουργίας (MPA) 30 32 32 32 32 32 32
Φυγοκεντρική δύναμη (KN) 265 335 350 372 435 455 485
Max.Pile μήκος (μ) 10 12 12 12 15 15 18
Βάρος βραχιόνων (κλ) 500 500 670 670 670 750 750
Βάρος σφυριών (κλ) 1700 1900 2100 2300 2400 2600 2700
Εκσκαφέας (τ) 20-30 20-30 30-35 33-40 35-40 40-45 45-60

 

Περίπου εμείς

 

Η Co. μηχανημάτων κατασκευής της Σαγκάη Yekun, ΕΠΕ ιδρύθηκε το 2014, επαγγελματική επιχείρηση Α περιλαμβάνοντας στην υδραυλική κατασκευή οδηγών σωρών δόνησης, πώληση και υπηρεσία. Η επιχείρησή μας παίρνει τον πιό πρώην οδηγό σωρών υψηλής ταχύτητας υδραυλικό δομένος και τα συστατικά της ως κύρια προϊόντα. Τα προϊόντα μας υποβάλλουν αίτηση απέραντα για την υποδομή & τις Οικοδομικές Βιομηχανίες.

 

Εστιάζουμε στην ποιότητα των προϊόντων με την πιό πρόσφατη βιομηχανική τεχνολογία. Ο μίνι υδραυλικός δομένος οδηγός σωρών οδηγεί τη βιομηχανική τάση. Ο μέσος και μεγάλος υδραυλικός δομένος οδηγός σωρών επίσης αναγνωρίζεται ιδιαίτερα από τους πελάτες μας. Συγχρόνως, συνεργαστήκαμε ενεργά με το εργοστάσιο μηχανημάτων εφαρμοσμένης μηχανικής και το κατασκευαστικό εταιρεία για να αναπτύξουμε από κοινού περισσότερο λειτουργικό επαγγελματικό εξοπλισμό, και μισθώσαμε τους ξένους επαγγελματίες ως τεχνικό σύμβουλό μας.

 

Η επιχείρησή μας αποτελείται από μια νεολαία, επαγγελματική ομάδα ενθουσιασμού. Εμμείνετε στον πελάτη ως προτεραιότητα, ποιότητα ως πρώτη ανησυχία, διαχείριση ως ίδρυμα. Εργαζόμαστε για την κατεύθυνση για να γίνουμε ο επαγγελματικότερος και περιεκτικός υδραυλικός προμηθευτής κατασκευή και υπηρεσίες οδηγών σωρών δόνησης.

 

FAQ

 

Q: Πόσο καιρό είναι η εξουσιοδότηση περίοδος;

 

Α: Η περίοδος εξουσιοδότησης είναι 12 μήνες από την ημερομηνία της ολοκλήρωσης της εγκατάστασης, του κεντρικού υπολογιστή και των συστατικών κλειδιών, εκτός από τη φθορά των μερών.

 

Q: Ποιο είναι το MOQ;

 

Α: Ένα σύνολο είναι διαθέσιμο.

 

Q: Ποια είναι η μέθοδος πληρωμής;

 

Α: Δεχόμαστε την πληρωμή L/C, T/T και D/P.

 

Q: Ποιος είναι ο χρόνος παράδοσης;

 

Α: Ο χρόνος παράδοσης είναι γενικά 1-8 ημέρες, και φθάνει στο λιμένα της Σαγκάη. Ο χρόνος ναυτιλίας πρέπει να θεωρηθεί υπερπόντιος.

 

Q: Μπορώ να έχω το ΛΟΓΟΤΥΠΟ μας στη μηχανή;

 

Α: Φυσικά μπορείτε.

 

Q: Πώς είναι η ποιότητα των προϊόντων σας;

 

Α: Ο εξοπλισμός μας εφαρμόζεται αυστηρά σύμφωνα με τα τεχνικά πρότυπα των «τεχνικών όρων για τις επιχειρήσεις οδηγών σωρών».

 

Q: Μπορώ να είμαι ο έμπορός σας;

 

Α: Καλωσορίστε για να γίνετε ο έμπορός μας, και κοιτάζουμε προς τα εμπρός για να προαγάγουμε να αναπτυχθούμε σε έναν περιφερειακούς γενικούς πράκτορα και έναν στρατηγικό συνέταιρο όπως σας με τα υψηλά ιδανικά!

 

Συνιστώμενα προϊόντα